StartJaarprogramma 2023-2024Komende activiteitenkwb weetjesHet bestuurFoto'sLid wordenLinksVerslagjes voorbije activiteiten

In de kijker

Info kwb

Ledenvoordelen
Meer..
Smakentocht
We maken een wandeling van 7 km en onderweg houden we regelmatig halt voor een hapje en een drankje.

Smakentocht

Vrijdag 15 maart

19.00 uur

BEN dienstencentrum (Kortrijksestraat)

 

We wandelen in totaal 7 km en onderweg genieten we van een aperitief, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Uiteraard met de aangepaste drankjes.

Dus meer dan de moeite waard om deel te nemen.

 

Vertrekken doen we in BEN lokaal dienstencentrum in de Kortrijksestraat.

Wie mee wandelt voorziet best een fluojasje en een zaklampje kan soms ook handig zijn. We wandelen in groep van de ene locatie naar de andere.

 

Deelnemen kost 25 euro. Kinderen tot 12 jaar 20 euro

Leden van kwb betalen slechts 20 euro, kinderen tot 12 jaar van leden betalen 15 euro.

 

Inschrijven kan door VOORAF te betalen TEGEN  TEN  LAATSTE  1 MAART via BE 41 9734 2274 3010 én een seintje te geven Koen Claus (kwbardooie@hotmail.be – 0498/24 31 10) of Hendrik Desoete (0474/71 75 83).

 

Bij te slecht weer voorzien we een alternatief voor de wandeling, maar de hapjes en drankjes blijven !

Het Raakje
Onze activiteiten voor de komende maand(en)
Download: Raakje februari
Word lid van kwb Ardooie
Elk jaar zorgt het bestuur van kwb Ardooie voor tal van mooie activiteiten. En dit al meer dan 75 jaar lang.
Denk maar aan het moederdagontbijt, de tuinentocht waar we enkele mooie privétuinen bezoeken, de interverenigingenquiz, een barbecue, verschillende informatieve avonden, de verhalentochten met Pasen en halloween.

Al deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Alleen voor leden hanteren we een speciale prijs. En naast deze mooie korting, krijg je elk jaar ook een bonnenboekje met tal van mooie kortingen voor diverse winkels én je krijgt een ledenkaart die meteen 10% korting waard is bij de lunchgarden.

Wil je deel uitmaken van de grote kwb familie, maandelijks het ledenblad Raak ontvangen en genieten van de vele voordelen van je lidkaart? Aarzel dan niet om 35 euro over te maken op rekening BE41 9734 2274 3010 met vermelding van je naam. Stuur ons ook meteen een mailtje met je naam en adres dan nemen we onmiddellijk contact met je op om je lidmaatschap definitief te maken.

Hopelijk tot snel !!