StartJaarprogramma 2023-2024Komende activiteitenkwb weetjesHet bestuurFoto'sLid wordenLinksVerslagjes voorbije activiteiten

In de kijker

Info kwb

Ledenvoordelen
Meer..
Tuinenfietstocht
Haal hem maar van stal, smeer maar je kuiten en vul die drinkfles. We gaan opnieuw met de fiets op tocht en houden halt bij enkele mooie tuinen.

Tuinenfietstocht

30 juni – 13 uur

‘t  Hofland

 

We fietsen ongeveer 30 km en onderweg bezoeken we drie locaties in de regio Emelgem-Egem. We eindigen onze tocht omstreeks 18u00 aan de legendarische sprange in het Ardooies Volkspark. Daar versterken we ons met onze traditionele BBQ-worst. We zorgen er voor dat alle vloeibare en vaste ingrediënten in ruime mate aanwezig zullen zijn. Op iedere stopplaats voorzien we terug een versnapering en/of drankje.

Leden betalen 25 euro. Niet-leden betalen 30 euro.  Kinderen jonger dan 13 jaar betaalden 10.00 EUR.

Inschrijven kan bij Dirk Vanbelle door te  bellen op zijn GSM 0476/678459 of te mailen naar dirk.vanbelle@skynet.be en dit tot en met 24 juni.

Voor de goede gang van zaken vragen we om vooraf het bedrag te storten op de rekening van KWB met vermelding van je naam : BE41 9734 2274 3010

Het Raakje
Onze activiteiten voor de komende maand(en)
Download: Raakje mei
Zomerzoektocht
Vind jij alle foto's langs het parkoers? Wandel deze mooie 10km lange tocht en ga op zoek naar de foto's. Misschien win je wel een prijsje.
Ook deze zomer is er een kwb zoektocht.
En net zoals de vorige edities is die helemaal gratis en voorzien we enkele prijsjes voor de beste inzendingen.
Deze keer verkennen we de omgeving van het Veldbos met het Kerkje van Sint-Antonius als startplaats.
Enkel hopen op goed weer, zodat je de wandeling kunt maken zonder paraplu.
Deelnemingsformulieren zullen vanaf 1 juli beschikbaar zijn op deze site.